Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord kondigt vertrek aan: 'We wish you all the best'

Laatste update:

"Ik ben hier gegroeid en ga met een goed gevoel verder. Spelen in De Kuip was altijd geweldig, dat ga ik zeker missen", benadrukt Tapia. "Net als de jongens die ik al wat langer ken. Het zal raar worden om niet meer met hen op één veld en in dezelfde kleedkamer te zijn. Het afscheid gaat zeker emotioneel worden, al weet ik dat ik ze weer ga zien. Wat de toekomst brengt? We zullen zien."

Het avontuur van Tapia bij Feyenoord begon op twintigjarige leeftijd, toen hij halverwege het seizoen 2015/16 overkwam van FC Twente. Hoewel de verdedigende middenvelder in de daaropvolgende seizoenen vaker niet dan wel een vaste waarde was, kwam hij tot bijna zeventig officiële wedstrijden en had hij een aandeel in de vijf prijzen die in die periode door Feyenoord werden veroverd. In het seizoen 2018/19 kwam hij ook nog een half jaar op huurbasis uit voor Willem II.

Tapia, 24 jaar, keerde na zijn tijdelijke verblijf in Tilburg terug bij Feyenoord en kreeg te horen dat hij door de club op de transferlijst was geplaatst. Hij zag echter niets in een lucratief voorstel van Lokomotiv Moskou en ook een winterse transfer naar Celtic liep spaak. Feyenoord houdt zodoende niets over aan het vertrek van Tapia, die op 1 februari in het thuisduel met FC Emmen voor het laatst het tenue van Feyenoord om de schouders droeg. De verwachting is dat hij zijn loopbaan in Spanje vervolgt.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties