Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord krijgt er spijt van als Vilhena vertrekt uit Rotterdam'

Laatste update:

In een poll stelden we de vraag 'Tonny Vilhena lijkt te gaan vertrekken bij Feyenoord. Krijgt de club daar spijt van?' en meer dan 12.000 bezoekers vulden een antwoord in. Liefst 73 procent van de stemmers denkt dat Feyenoord spijt krijgt van een verkoop van Vilhena. De andere 27 procent is van mening dat de Rotterdammers gerust over kunnen gaan tot een verkoop.

Vilhena was onder Ronald Koeman nog basisspeler in De Kuip, maar onder Fred Rutten moet hij genoegen nemen met een anonieme bijrol. Op het middenveld krijgen spelers als Lex Immers, Karim El Ahmadi en Jordy Clasie de voorkeur, terwijl ook Jens Toornstra teruggehaald kan worden naar het middenrif. Vilhena is nog in het bezit van een contract tot medio 2016. Het is niet bekend wat Feyenoord wil hebben voor het talent.

Vilhena kwam op zijn achtste binnen op Varkenoord en hij werd in de opleiding gezien als een groot talent. Vlak na zijn zeventiende verjaardag debuteerde hij reeds in het eerste en toen hij krap achttien jaar was, schreef Vilhena een record op zijn naam: tegen Willem II scoorde hij als jongste ooit tweemaal in het shirt van Feyenoord. Na twee jaar ziet de wereld er dus compleet anders uit.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties