Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord krijgt groen licht en kan ook laatste miljoenenversterking gebruiken

Laatste update:

Op de voorlaatste dag van de zomerse transfermarkt maakte Feyenoord de komst van Bullaude officieel bekend. De Rotterdammers betaalden volgens Argentijnse media zes miljoen euro voor negentig procent van de transferrechten van de spelmaker, al repte zowel het Algemeen Dagblad als De Telegraaf van dat het aankoopbedrag fors lager was uitgevallen. Met eerstgenoemde transfersom zou Bullaude de duurste uitgaande transfer van Godoy Cruz ooit zijn geworden. Het kwam echter nog niet tot een debuut voor zijn nieuwe club, daar de middenvelder lang niet beschikte over een werkvergunning.

Nu is dat wel het geval. Daardoor lijkt Slot over een nieuwe creatieve impuls te kunnen beschikken voor het thuisduel met stadgenoot Sparta Rotterdam van komende zondag. Tijdens de Europa League-nederlaag bij Lazio fungeerde Sebastian Szymanski nog als meest aanvallende middenvelder bij Feyenoord. De Pool kon zijn stempel echter niet drukken en werd al na een helft gewisseld voor Alireza Jahanbakhsh. Die zag Matías Vecino Lazio's 3-0 voorsprong nog uitbouwen naar 4-0, voordat Santiago Giménez met een dubbelslag de eindstand op 4-2 bepaalde.

Ook tijdens het uitduel met Go Ahead Eagles (3-4 winst) maakte Feyenoord al geen verpletterende indruk, waardoor Slot zal hopen zondag weer een goede beurt te maken tegenover de fans. Ondanks het matige spel van afgelopen wedstrijden staat Feyenoord na vijf wedstrijden wel 'gewoon' op de tweede plek van de Eredivisie-ranglijst. Bij een nederlaag van Ajax tegen sc Heerenveen kunnen de Rotterdammers de koppositie overnemen.

Eredivisie
Feyenoord
3 - 0
Sparta Rotterdam

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
17
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties