Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord krijgt slecht nieuws van UEFA: definitief geen extra kaarten

Laatste update:

Naast de 3.000 kaarten die zowel Feyenoord als AS Roma kreeg toegewezen van de Europese voetbalbond, gingen dinsdag plots 8.500 kaarten in de vrije verkoop. De duizenden kaarten waren in een mum van tijd verkocht, terwijl ze in Rotterdam van niks wisten. Een bekend supporterskanaal van Roma was wel op de hoogte van de start en deelde dit op Twitter. Feyenoord kreeg daarop woedende reacties van zijn eigen fans en besloot meteen contact op te nemen met de Europese voetbalbond. Die heeft nu laten weten dat alles volgens de normale gang van zaken is gegaan en dat er geen extra kaarten komen. Wel heeft de bond excuses aangeboden.

"De UEFA gaf tijdens het gesprek aan dat het niet inlichten van de betrokken clubs over de startdatum en tijd van de verkoop van de in dit geval 8.500 tickets een vaste en bewuste procedure is, omdat deze verkoop altijd primair gericht is op het gastland en haar inwoners. Volgens de UEFA is dat ook nu goed gelukt, want uiteindelijk is 89% van de tickets naar Albanese kopers gegaan en 11% naar kopers uit in totaal 20 andere landen", valt te lezen in een verklaring van de Rotterdamse club. "Daarmee zou er dus geen sprake van zijn dat supporters van AS Roma er in tegenstelling tot die van Feyenoord wel in zijn geslaagd massaal kaarten bij te kopen."

Feyenoord neemt het op woensdag 25 mei in het Air Albania Stadion in Tirana op tegen het AS Roma van José Mourinho. De nummer drie van de Eredivisie heeft slechts vierduizend kaarten toegewezen gekregen van de UEFA, daar het stadion in Albanië een beperkte capaciteit heeft met 22.500 stoeltjes. Het is voor het eerst dat een finale van een Europees toernooi in het Zuid-Europese land wordt gehouden. De Rotterdammers bekijken de mogelijkheid om het duel op grote schermen in De Kuip uit te zenden, zoals dat ook gebeurde in 2017 met de kampioenswedstrijd tegen Excelsior.

-

Meer nieuws

Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
8
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
15
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
9
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
15
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties