Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord krijgt te maken met ziekmelding in aanloop naar bekerduel

Laatste update:

Aangezien de twee ploegen volgens de regels van de KNVB met dezelfde elf spelers aan moeten treden die op het moment van stillegging op het veld stonden, wordt het 'geval Larsson' momenteel bekeken in Zeist. De Zweed is inmiddels door zijn club ziekgemeld en een sportarts van de voetbalbond zal beoordelen of Larsson inderdaad niet in staat is om de wedstrijd te spelen.

Luis Sinisterra wordt naar verwachting de vervanger van Larsson. De Colombiaan staat normaal gesproken in de basis, maar ontbrak vorige week in de wedstrijd tegen Fortuna vanwege een blessure. Naast het uitvallen van Larsson was er ook goed nieuws voor Feyenoord: Edgar Ié maakt dinsdagavond rentree op de bank.

De verdediger is weer hersteld vanwege een hamstringblessure en doordat clubs wel andere wisselspelers aan mogen wijzen, hoeft de KNVB hier niet apart toestemming voor te geven. Aanwinst Robert Bozenik is overigens nog niet speelgerechtigd voor het duel met Fortuna, dat met dezelfde selectie als vorige week aantreedt. Het tweede deel van de wedstrijd zal dinsdagavond om 20.00 van start gaan in Limburg.

Wie verwacht jij in de volgende ronde van de TOTO KNVB Beker te zien?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties