Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord krijgt transferadvies: 'Ik vind hem een fantastische speler'

Laatste update:

De 54-jarige trainer van GVVV uit Veenendaal voegt er zelf ook nog een naam aan toe: "ik vind Amrabat een fantastische speler. Een moderne middenvelder die op meerdere posities inzetbaar is. En Ridgeciano Haps van AZ is een sterke linksback. Hij heeft zich goed ontwikkeld en is zowel verdedigend als aanvallend van waarde. Maar de clubleiding is ongetwijfeld al langere tijd bezig met volgend seizoen."

Dat zou De Wolf niet meer dan logisch vinden daar Feyenoord in zijn ogen moet 'doorselecteren'. Een aantal spelers heeft volgens hem niet aan de verwachtingen voldoen en moet vertrekken. "Daar moet je afscheid van nemen. Het zou mooi zijn als de ploeg verder grotendeels intact blijft en er een stuk of twee versterkingen kunnen worden gehaald", besluit De Wolf. Feyenoord wordt maandag vanaf 12.00 uur gehuldigd.

Dirk Kuyt heeft een nieuwe beste vriend! 😂

Geplaatst door voetbalzone op zondag 14 mei 2017

Wie past beter bij Feyenoord van deze twee spelers?

Meer nieuws

Luis Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
0
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
1
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
5
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties