Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord laat Haps en St. Juste dinsdag keuring ondergaan'

Laatste update:

De Rotterdammers lijken vaart achter de komst van het tweetal te hebben gezet zodat zij meteen mee kunnen naar het trainingskamp dat de club aankomende week belegt in Oostenrijk. St. Juste wordt volgend seizoen de stand-in van Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden die in het kampioensjaar het centrale duo achterin vormden. De 21-jarige jeugdinternational lijkt op termijn de opvolger van laatstgenoemde te gaan worden.

Martin van Geel zag Terence Kongolo onlangs voor miljoenen naar AS Monaco vertrekken en heeft met Haps meteen een vervanger weten te strikken. Naast Feyenoord werd de back van AZ ook in verband gebracht met PSV, dat op zoek is naar een opvolger van Jetro Willems. De regerend landskampioen lijkt echter aan het langste eind te trekken.

Feyenoord betaalt 6 miljoen euro voor Haps, terwijl St. Juste Heerenveen ruim 4,5 miljoen euro oplevert. Beide verkopende clubs accepteren wel dat de Rotterdammers het bedrag niet in één keer overmaken: Feyenoord smeert de transfersom over een langere tijd uit. De twee verdedigers zijn na Sofyan Amrabat en Jean-Paul Boëtius miljoenenaanwinst nummer drie en vier. Kevin Diks werd eerder al op huurbasis overgenomen van Fiorentina.

Goede aanwinsten voor Feyenoord?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties