Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord laat hem niet interviewen, dat duidt op mogelijke ontwikkelingen'

Laatste update:

Het contract van Tapia in De Kuip loopt nog anderhalf jaar door. In de laatste drie officiële wedstrijden van Feyenoord kwam hij in actie, maar in totaal staat de teller na een half seizoen op pas 248 speelminuten. Tapia wil juist aan spelen toekomen in de aanloop naar de Copa América, komende zomer in Brazilië. De viceaanvoerder van het Peruviaanse elftal wil niet uit beeld raken bij bondscoach Ricardo Gareca en staat daarom wellicht zelf ook open voor een verhuur.

"Meer dan eens maakte hij zichtbaar ontevreden zijn gang terug naar de bank als hij had warmgelopen, maar niet werd ingebracht door Giovanni van Bronckhorst", schrijft De Telegraaf. Twee weken geleden, in de uitwedstrijd tegen FC Emmen, gebeurde dat 'hoofdschuddend'. "Lachend als een boer met kiespijn, toen niet hij maar de zeventienjarige Orkun Kökcü mocht invallen." Drie jaar geleden betaalde Feyenoord nog 2,4 miljoen euro aan FC Twente voor Tapia.

Sindsdien kwam de Zuid-Amerikaan tot dertig competitieduels voor de Rotterdammers, waarin hij tweemaal scoorde. Volgens Steven Berghuis deed Tapia het zondag, ondanks een gebrek aan wedstrijdritme, erg goed als vervanger van Clasie. "Als je Renato vandaag ziet voetballen, hoe hij wél rust houdt en hoe hij achterin bijvoorbeeld een bal over iemand heen tikt bij het uitverdedigen, dat is kwaliteit."

-
Wat moet Feyenoord in januari doen met Renato Tapia?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
4
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
1
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
18
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties