Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord laat kassa rinkelen met uitzwaaien Pedersen richting Serie A

Laatste update:

"Ervan uitgaande dat de transfer definitief wordt, kijk ik met enorm veel plezier terug op de afgelopen twee seizoenen bij Feyenoord", laat Pedersen weten. "De finale van de Conference League, het landskampioenschap: stuk voor stuk bijzondere prestaties die we samen hebben bereikt. Ik kan dus niet anders dan met trots en dankbaarheid terugblikken op mijn tijd in Rotterdam. En ik ben benieuwd wat de toekomst in Italië mij gaat brengen."

Pedersen werd in de afgelopen weken ook genoemd als mogelijke aanwinst van VfL Wolfsburg en Torino. Het is echter Sassuolo dat de jonge vleugelverdediger aan de selectie weet toe te voegen. Trainer Arne Slot speelde al in op het vertrek van Pedersen door Bart Nieuwkoop terug te halen naar De Kuip. De Feyenoord-coach heeft voor de rechtsbackpositie tevens de beschikking over Lutsharel Geertruida. In de eerste competitiewedstrijd van Feyenoord (0-0 tegen Fortuna Sittard) begon Pedersen al op de bank en startte Nieuwkoop vanaf de aftrap.

Toen laatstgenoemde een rode kaart kreeg koos Slot er opvallend genoeg voor om Thomas Beelen in te laten vallen, en niet Pedersen. Daarmee leek een transfer van de back al aanstaande. Hij ontbrak in de wedstrijdselectie voor de derby met Sparta Rotterdam (2-2). De door Sassuolo aangetrokken Pedersen werd medio 2021 voor twee miljoen euro overgenomen van het Noorse Molde FK. Pedersen kwam in zijn periode bij Feyenoord tot 88 wedstrijden (1 doelpunt en 7 assists). Hij verlaat Feyenoord met een landstitel achter zijn naam.

Vind jij Marcus Pedersen goed genoeg voor de Serie A?

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
0
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
13
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
7
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
13
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties