Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ziyech onthult waarop terugkeer naar Ajax klapte: 'Dan houdt het op'

Laatste update:

De geruchten rond Ziyech brachten hem vorig jaar zomer in verband met tal van clubs. Ajax leek serieus in de race, net als Paris Saint-Germain. De transfer naar de Franse grootmacht werd op het laatste moment afgeblazen, en dus bleef Ziyech bij Chelsea.

"Pff, Chelsea, daar kunnen we het heel lang over hebben", vertelt Ziyech. "Maar de conclusie is dat het niet is gelopen zoals we hadden gehoopt. Het was een periode vol trainerswisselingen, gezeur met de clubleiding, een vertrek naar Paris Saint-Germain dat op het laatste moment toch niet doorging en voetballend viel het tegen."

Voor Ziyech was het trekken aan een dood paard bij Chelsea. "We hadden daar wel drie elftallen met topspelers. Op een gegeven moment is het geduld dan wel op. Een selectie met veertig spelers voor één elftal, dat is gewoon veel te veel en is vragen om problemen."

Het had niet veel gescheeld of Ziyech was teruggekeerd bij Ajax. "Ik wilde Ajax helpen, was graag teruggegaan, maar ze wilden me alleen huren en niet kopen", vertelt Ziyech. "Tja, dan houdt het op. Als ik naar een club ga, dan wil daar vol overgave voor gaan en dat gevoel moet ik van twee kanten voelen."

Met een huurperiode miste Ziyech dat gevoel. "Bovendien vond ik het ook wel een gebrek aan respect naar mij toe voor wat we samen allemaal hebben meegemaakt bij Ajax. Wel jammer, want ik had een terugkeer naar Amsterdam absoluut overwogen, zeker weten."

De huidige situatie bij Ajax doet Ziyech pijn. "Het is pijnlijk om te zien dat alles weg is wat we hadden opgebouwd en dat de club zelfs even laatste stond. Gelukkig wordt de draad nu weer een beetje opgepakt en gaat het wat beter. Dat moet ook, want dit was Ajax-onwaardig. Ik hoop dat de club er weer helemaal bovenop komt, dat gun ik alle fijne mensen binnen de club en de supporters."

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
19
Feyenoord wil vervanger van Dávid Hancko weghalen bij AC Milan
19
Van Praag haalt op vergadering van Ajax hard uit naar 'sneue' club
18
Southgate geeft tekst en uitleg bij passeren van Henderson en Rashford
15
Ajax schetst ontluisterend beeld van Mislintat: 'Sven duldt geen tegenspraak'
48
Engeland maakt voorselectie bekend: Marcus Rashford schittert door afwezigheid
105

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties