Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord laat Marcos Senesi niet naar Olympische Spelen gaan

Laatste update:

Senesi krijgt van trainer Arne Slot en technisch directeur Frank Arnesen geen toestemming om deel te nemen. Het Olympisch team van Argentinië begint op 22 juli aan de groepsfase met een wedstrijd tegen Australië. De ploeg van Slot moet op die datum al in actie komen in de tweede voorronde van de Conference League. De finale van het Olympisch voetbaltoernooi vindt plaats op 7 augustus, in het weekeinde dat ook het nieuwe Eredivisie-seizoen weer van start gaat.

Of Senesi tegen die tijd nog onder contract staat bij Feyenoord is onzeker. De centrumverdediger heeft zich in de kijker gespeeld bij diverse clubs uit het buitenland. Naar verluidt hengelen AC Milan en Napoli naar zijn diensten. Het contract van Senesi in De Kuip loopt door tot aan de zomer van 2023. Hij is overigens niet de enige Eredivisie-speler die geen toestemming krijgt van zijn club om deel te nemen aan de Olympische Spelen. Ajax zette eerder al een streep door de Olympische droom van Antony.

"Ik begrijp Ajax wel, dat ze denken dat het geen ideale voorbereiding voor deze jongen", reageerde Ronald de Boer bij ESPN op het besluit van de Amsterdammers. Hij benadrukte dat clubs niet verplicht zijn om spelers te laten gaan naar de Olympische Spelen. "Het is bij dat soort landen wel een eer om voor je land uit te komen. Het is een unieke ervaring, dus Antony zal niet blij zijn."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties