Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord-legende ziet uitblinker: 'Hij heeft alles, ik vind hem heel goed'

Laatste update:

"Als oud-spits let ik nu veel op Jörgensen en ik vind hem echt een heel goede aanvaller. Hij heeft alles. Goede loopacties, gevoel voor de goal en hij is ook nog eens sterk met zijn hoofd. Ik zie hem wel beslissend zijn zondag", doelt Kindvall in het Algemeen Dagblad op het thuisduel met Ajax.

De 73-jarige Zweed noemt Feyenoord verder 'een echt team' en denkt ook dat de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst de favoriet is voor het winnen van De Klassieker. "De spelers vechten voor elkaar en ze hebben ook nog eens heel veel kwaliteit.

Boete
Feyenoord moet volgens het Algemeen Dagblad vrezen voor een boete van de UEFA, want tijdens het Europa League-duel met Zorya werd er na het doelpunt van Jörgensen een fakkel aangestoken. Er zou tevens een opblaasbanaan omhoog zijn gehouden, maar die kwam niet in de buurt van een speler en wordt volgens de krant derhalve niet als racistisch aangemerkt door de Europese voetbalbond.

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
4
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties