Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord lijdt in Oekraïne nederlaag met perspectief

Laatste update:

Volgende week zal moeten blijken hoe belangrijk het doelpunt van Schaken in Kiev is geweest. De Amsterdammer, die samen met Sekou Cissé de aanval vormde in een 4-4-2-systeem, stond kort in de tweede helft voor het doel toen Immers aan de linkerkant werd gevonden door Jordy Clasie. De voorzet van Immers leek onderschept te kunnen worden, maar Betao gleed uit, waarna Schaken beheerst binnen kon schieten. De vreugde was groot, maar Dynamo kwam al snel weer op gelijke hoogte, door een fout van Erwin Mulder. De keeper zag er niet goed uit bij een indraaiende vrije trap en bokste de bal op het lichaam van Immers, die daardoor een eigen doelpunt maakte. Ideye Brown zette Dynamo vervolgens op voorsprong en kwam ook nog dicht bij een volgend doelpunt. De spits raakte echter de lat en stuitte op Mulder, waardoor de schade uiteindelijk meeviel voor Feyenoord.

De ploeg van Koeman begon nerveus aan de wedstrijd. Feyenoord liet Dynamo in de beginfase komen en had in de vijfde minuut geluk, toen Bruno Martins Indi de bal niet weg kreeg en de voorzet vanaf rechts die volgde bijna resulteerde in een eigen doelpunt van Stefan de Vrij. Erwin Mulder voorkwam dat echter met een prima reflex en zag zijn ploeg vervolgens langzaam maar zeker uit de schulp kruipen. Daryl Janmaat probeerde het in totaal vier keer vanuit de tweede lijn, waarbij zijn gevaarlijkste schoten net naast en in de handen van Maksym Koval terecht kwamen. De keeper kon ook een inzet van Cissé pakken, aangezien de inzet van de Ivoriaan (na een prima pass van Martins Indi) uit de draai wel erg zwak was. Feyenoord kreeg dus wel mogelijkheden, maar echt druk hoefde Koval zich niet te maken. Maximale inspanningen waren niet nodig om de bal uit het net te houden en de keeper van Dynamo zag hoe Janmaat na een halfuur spelen geblesseerd uitviel.

Harmeet Singh kwam voor de rechtsback in de ploeg en maakte zodoende zijn officiële debuut voor Feyenoord, maar met de Noor in het veld nam de druk van Dynamo toe. Een gevaarlijke kopbal ging over het doel van Mulder, die een schot van Niko Kranjcar naast zijn doel zag vliegen. Vier minuten voor rust scoorde Dynamo wel, maar dit doelpunt werd terecht afgekeurd wegens buitenspel. Kort na rust viel er weer een treffer, ditmaal een die wel telde. Feyenoord kwam bij het eerste gevaarlijke moment uit de tweede helft op voorsprong via Schaken en wist dat Dynamo hierna nog meer druk zou zetten. Zes minuten na de openingstreffer kwam de thuisploeg ook weer op gelijke hoogte, omdat Mulder in de fout ging bij een indraaiende vrije trap.

Wat volgde was een open wedstrijd, waarin Dynamo het meest gevaarlijk was, maar Feyenoord ook mogelijkheden kreeg: bijvoorbeeld via Cissé, die niet raak kon koppen na een voorzet van Schaken. Brown kon wél raak koppen. De spits ontsnapte uit de rug van Martins Indi en kopte knap raak, waarna hij even later ook de lat raakte, na een uitstekende actie in het strafschopgebied. Mulder had vervolgens ook nog een paar goede reddingen in huis, op pogingen van Brown en Oleg Husev, waardoor Feyenoord dus met de schrik vrijkwam. De Rotterdammers ontsnapten aan een grotere nederlaag en mogen volgende week in de eigen Kuip proberen om het doelpunt van Schaken een goed vervolg te geven.

-
Feyenoord bereikt de volgende voorronde in de Champions League

Meer nieuws

Nieuwe blunder in stadion Roda JC: massaal fluitconcert na instarten liedje
0
Kylian Mbappé bevestigt dat hij Paris Saint-Germain gaat verlaten
18
Kieft benadrukt: 'Dan blijft het een gok om Brian Brobbey op te halen bij Ajax'
7
Valentijn Driessen haalt uit naar commentator: 'Dan denk ik: houd je bek!'
6
Gerónimo Rulli onthult welke club hem wilde verlossen van lijdensweg bij Ajax
2
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Willem II - Telstar
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties