Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord lijkt lot armzalig Twente te bezegelen met simpele zege

Laatste update:

Twente wist na de zeges van concurrenten Roda JC Kerkrade en Sparta Rotterdam eerder dit weekeinde dat het eigenlijk alleen voldoende had aan een overwinning. Het elftal van interim-trainer Marino Pusic schoot voor eigen publiek ook furieus uit de startblokken, maar kon niet voorkomen dat Feyenoord na achttien minuten voetballen de leiding nam in De Grolsch Veste. Jens Toornstra ging een combinatie aan met de weer fitte Jörgensen, waarna de middenvelder een fijne steekpass in huis had op Boëtius. Die kon vervolgens van dichtbij eenvoudig afwerken.

De ploeg van Giovanni van Bronckhorst leek zo op rozen te zitten, maar kon door gestuntel van Brad Jones niet lang genieten van zijn voorsprong. De Australische doelman schoof de bal na een simpele terugspeelbal op onbegrijpelijke wijze in de voeten bij Maher, die vervolgens simpel de 1-1 kon binnenwerken. Feyenoord kreeg in het vervolg van de eerste helft via Sven van Beek en Boëtius kansen op een nieuwe voorsprong, maar moest evenwel bedachtzaam blijven voor de tegenaanval. Van Beek kon op slag van rust maar ternauwernood voorkomen dat Oussama Assaidi gevaarlijk werd.

Feyenoord kwam na de onderbreking sterk uit de kleedkamer. Twente werd overlopen in het eerste kwartier van de tweede helft en kwam zeer goed weg toen Jörgensen na een puike voorzet van Toornstra geheel vrijstaand overschoot. Van Bronckhorst wenste het overwicht op het veld om te zetten in een tweede doelpunt en wisselde daar na ruim een uur voetballen ook naar: Toornstra en Boëtius werden naar de kant gehaald ten faveure van Robin van Persie en Sam Larsson.

De trainer werd op zijn wenken bediend, want amper vijf minuten na de dubbele wissel wist Berghuis voor de 1-2 te zorgen met een fraai schot in de verre hoek. Twente slaagde er niet in een slotoffensief op poten te zetten en moest een kwartier voor tijd uiteindelijk definitief capituleren. Jörgensen werkte van dichtbij met de hak binnen, nadat Van Persie en Berghuis mooi hadden gecombineerd in het strafschopgebied. Feyenoord blijft door de zege stevig op de vierde plaats in de Eredivisie staan, terwijl de achterstand van Twente op nummer zeventien Sparta met nog vier duels voor de boeg is opgelopen tot vier punten.

-
Zie jij FC Twente nog van de laatste plaats in de Eredivisie komen?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
0
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
46
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
14
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
35
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties