Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord lijkt toptalent Orkun Kökcü langer te gaan binden

Laatste update:

Zaakwaarnemer Ali Dursun werd dinsdagochtend gezien bij De Kuip. Samen met de vader van Kökcü verliet de belangenbehartiger het stadion. Het is geen geheim dat Feyenoord graag langer door wil met de achttienjarige middenvelder. Hij wordt gezien als een van de grootste talenten uit de opleiding en kwam al regelmatig in actie in het eerste elftal van trainer Giovanni van Bronckhorst. De huidige verbintenis van de in Haarlem geboren middenvelder loopt af in de zomer van 2020. Volgens Engelse media wordt hij gevolgd door onder meer Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur en Paris Saint-Germain.

Meer: Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook | V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast

Kökcü maakte eerder dit seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Feyenoord. Tegen FC Emmen kwam hij als invaller binnen de lijnen en was hij met een doelpunt mede verantwoordelijk voor de 1-4 uitzege. Nadien kwam hij diverse keren in actie in de hoofdmacht. Afgelopen zondag begon hij bij afwezigheid van Tonny Vilhena tegen Vitesse (1-1) vanuit de basis. Op aangeven van Robin van Persie opende hij de score.

Oud-speler Pierre van Hooijdonk raakte zondag onder de indruku van Kökcü. "Als ik hem zie spelen als vandaag: goede aannames, alles naar voren willen spelen. Ik las een interview met Van Persie: 'het scannen van situaties', dat deed hij ook constant, altijd aanwezig in de zestien", aldus Van Hooijdonk zondagavond bij Studio Voetbal. "Ik vind het eigenlijk jammer dat, nu het seizoen eigenlijk gespeeld is voor Feyenoord, we hem nu mogen zien. Ik vond het echt een genot om naar te kijken, ook omdat ik hem niet supergoed ken."

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
5
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
7
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
15
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
18
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties