Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord loopt averij op na late tegentreffer van Fran Sol

Laatste update:

De meest besproken Feyenoorder van de afgelopen week, Robin van Persie, had een basisplaats in Tilburg. De vrijgesproken aanvoerder speelde als nummer 10; centraal in de spits stond Nicolai Jörgensen voor het eerst dit seizoen. De wedstrijd kwam maar moeizaam op gang. De enige serieuze kans voor Feyenoord in de eerste helft was na achttien minuten voor Berghuis, die naar binnen trok en uithaalde met het linkerbeen. Doelman Timon Wellenreuther tikte de bal over na het venijnige schot.

Willem II kreeg na ruim een halfuur een nog grotere mogelijkheid. Vanaf de rechterflank bracht Daniel Crowley de bal bij Fran Sol, die van dichtbij kon binnenkoppen. Door een goede redding van Kenneth Vermeer bleef het openingsdoelpunt uit. Verder werd de eerste helft gekenmerkt door slordig spel. Beide ploegen leden veel balverlies en creëerden amper uitgespeelde kansen. Jörgensen kwam nauwelijks in het spel voor; tekenend was dat hij een schot van Van Persie onbedoeld blokkeerde in de laatste seconden van de eerste helft.

Ook het niveau in de tweede helft liet veel te wensen over. Het tempo lag wel wat hoger en na ruim een uur liet Berghuis een enorme kans voor Feyenoord liggen. De buitenspeler werd in het strafschopgebied bediend door Van Persie en zocht de linkerhoek, maar na zijn schot van dichtbij kwam Wellenreuther als winnaar uit de strijd. Aan de overzijde leidde een prima aanval van Willem II bijna tot een aanval. Aan de linkerflank werd Damil Dankerlui gelanceerd, waarna hij Elmo Lieftink vond. De middenvelder faalde en schoot uit kansrijke positie naast.

De 0-1 hing nadrukkelijker in de lucht dan de 1-0: van dichtbij kopte Eric Botteghin richting doel na een corner van Berghuis, maar Wellenreuther tikte de bal tegen de lat. In de rebound schoot Van Persie hoog over. De videoscheidsrechter zag echter dat Jan-Arie van der Heijden werd vastgehouden door Thomas Meissner en daar ging Kevin Blom in mee. Daardoor mocht Berghuis aanleggen vanaf elf meter. De buitenspeler schoot de eerste strafschop van het seizoen voor Feyenoord beheerst raak: 0-1.

Daarmee was de wedstrijd nog niet gespeeld. Door de minimale marge geloofde Willem II nog in een terugkeer en die kwam er ook. Zeven minuten voor tijd kwam de gastheer langszij. Na balverlies van Tyrell Malacia bracht Donis Avdijaj de bal voor op Sol, die de ingevallen Sven van Beek aftroefde en behendig afrondde. In de blessuretijd wist Feyenoord de schade niet meer te herstellen, ondanks pogingen van Berghuis en Tonny Vilhena. Willem II stijgt dankzij het punt naar de elfde plek op de ranglijst.

-
Is een gelijkspel een terechte uitslag?

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
3
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
14
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties