Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord loopt ondanks comeback averij op bij PEC Zwolle

Laatste update:

De wedstrijd kon niet veel slechter beginnen voor Feyenoord, maar al vóór de aftrap kregen de bezoekers een domper te verwerken. Nicolai Jörgensen haakte af bij de warming-up en werd vervangen door Dirk Kuyt. De Katwijker zou bij een doelpunt 'de club van honderd' betreden met zijn honderdste Eredivisie-treffer voor Feyenoord, maar kreeg nauwelijks kansen in de eerste helft. De Rotterdammers speelden ondermaats en keken binnen drie minuten tegen een achterstand aan. Queensy Menig opende de score voor PEC.

De rappe aanvaller omspeelde de uitgekomen Brad Jones, was te snel voor Eric Botteghin en deed wat hem donderdag tegen Roda JC Kerkrade niet lukte: scoren voor een open doel. Voor de vijfde keer dit seizoen kreeg Feyenoord een tegendoelpunt in de eerste vijf minuten van een wedstrijd; geen enkele Eredivisieclub overkwam dat vaker. Wakker geschud bleek de koploper niet, want even later werd het zelfs 2-0. Na een fraaie aanval stond Bram van Polen oog in oog met Jones. De aanvoerder schoot knap binnen met de buitenkant van de voet.

De tekst gaat verder onder het Facebook-bericht.

Mickey van der Hart voorkwam dat Eljero Elia de 2-1 in de kruising zou jagen, maar verder was het gevaar van Feyenoord beperkt. Na 26 minuten was het toch raak voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst. Rechtsback Bart Nieuwkoop combineerde aan de rechterflank in de kleine ruimte met Steven Berghuis. De aanvaller nam de bal mee het strafschopgebied in en haalde doeltreffend uit in de linkerhoek. De bal leek houdbaar voor Van der Hart, maar die verkeek zich erop. In het restant van de eerste helft probeerde Feyenoord zonder succes een gaatje te vinden. Kuyt trof Van der Hart met een laag schot.

In de tweede helft voerde Feyenoord de druk op. Kuyt kopte nog over uit een vrije trap van Berghuis, waarna de buitenspeler het heft in eigen handen nam. Berghuis trok vanaf de rechterflank naar binnen, dartelde langs het strafschopgebied en schoot met precisie achter Van der Hart: 2-2. PEC zag Bram van Polen en Kingsley Ehizibue uitvallen met blessures, terwijl Feyenoord naar de 2-3 zocht. Jens Toornstra wist zich geen raad met een uitstekende kans, nadat Elia al op Van der Hart was gestuit. Ook Kuyt en Berghuis waren niet succesvol. Jones redde in blessuretijd nog op een schot van Stef Nijland.

-
Verdiende Feyenoord meer dan een gelijkspel?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
63
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties