Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord loopt zich stuk op NAC en loopt weer averij op

Laatste update:

Feyenoord ging het eerste halfuur van de ontmoeting in Breda door waar het vorige week tegen NEC (5-1) was gebleven. De Rotterdammers heersten en dicteerden en het wachten was dan ook op 0-1. Graziano Pellè kreeg de eerste kans van de wedstrijd, maar de knappe kopstoot van de Italiaan werd op stijlvolle wijze onschadelijk gemaakt door Jelle ten Rouwelaar. NAC leefde tussendoor heel even op, maar moest al snel weer in de achteruit. Feyenoord kreeg kansen via Janmaat (hoge voorzet net niet binnengewerkt) en Pellè (schot uit de draai), maar het duurde toch nog 25 minuten alvorens de ban werd gebroken.

Lex Immers stapte over een inspeelbal van Janmaat heen, waarna Pellè de doorgelopen rechtsback perfect bediende. Janmaat schoof de bal vervolgens beheerst binnen. Een minuut later had het 0-2 moeten zijn, ware het niet dat Ten Rouwelaar het schot van dichtbij van Tonny Vilhena wist te keren. Uit het niets richtte NAC zich vervolgens op. De thuisploeg gooide de schroom van zich af en kreeg plots mogelijkheden, zoals voor Danny Verbeek en Anouar Hadouir. Laatstgenoemde raakte de lat, waarna Miquel Nelom de bal ongelukkig met de hand beroerde en een strafschop tegen kreeg. Rydell Poepon toonde zich vanaf de stip ijskoud: 1-1. Feyenoord was daarna het initiatief kwijt en was dan ook blij met het rustsignaal van Bas Nijhuis.

De grip van het eerste halfuur in de eerste helft vonden de Rotterdammers ook na de pauze niet meer terug. NAC ging aanvankelijk door waar het gebleven was, maar kwam uiteindelijk niet veel verder dan een schot van Hadouir, die Erwin Mulder tot een flinke krachtsinspanning dwong. Dé kans op een tweede treffer werd echter aan de overkant gecreëerd. Pellè werd precies op maat bediend vanaf de zijkant en hoefde de bal van een meter of vier alleen nog maar in het doel te koppen, maar de normaliter zo trefzekere spits kopte de bal recht op de handen van Ten Rouwelaar.

De gasten grepen daarna wel weer het initiatief en voerden de druk voorzichtig op, maar de defensie van de thuisploeg toonde zich heel wat stugger dan voor rust ten gaf weinig weg. Ook in de slotfase, toen Feyenoord er na een rode kaart voor invaller Stipe Perica een alles-of-niets-offensief uitperste en nog de nodige kansen kreeg, hield de achterste linie van de Bredanaars met hier en daar wat kunst- en vliegwerk stand. Feyenoord geeft daardoor twee punten toe op FC Twente, dat zaterdag wel won, en moet ook vrezen dat Ajax later op de dag het gat verder vergroot.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties