Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord maakt afscheid van Wehrmann officieel wereldkundig

Laatste update:

Wehrmann kijkt met een dankbaar gevoel terug op zijn jaren als speler van Feyenoord. "Bij Feyenoord heb ik mijn opleiding genoten en in het eerste elftal gespeeld. Ik koester elke minuut daarvan en wil iedereen bedanken die daaraan bijgedragen heeft. Bij deze club ben ik volwassen geworden", aldus de vertrekkende middenvelder in een reactie op de website van Feyenoord.

Wehrmann kende een goede huurperiode in Zwitserland en wist met Luzern beslag te leggen op de beker. De middenvelder was trefzeker in de finale, die met 1-3 werd gewonnen van St. Gallen. Het is niet bekend hoeveel Luzern betaalt aan Feyenoord. verwacht wordt dat de Rotterdammers het geld benutten om in aanvallend opzicht een kwaliteitsimpuls aan de selectie toe te voegen. Steven Berghuis wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een overgang naar Ajax en Nicolai Jörgensen mag uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Tegenover Voetbal International liet Wehrmann onlangs al weten behoefte te hebben aan speeltijd. "In Zwitserland (bij FC Luzern, red.) heb ik gemerkt dat ik me nog steeds ontwikkel en dat ik nog veel kan leren", liet de middenvelder optekenen. "Daarvoor is het echter wel belangrijk dat ik veel blijf spelen. Ik ben op zoek naar 34 wedstrijden in een jaar en het is maar de vraag of dat bij Feyenoord realistisch is. Spelen voor Feyenoord is altijd mijn droom geweest, maar ik wil gewoon het hoogst haalbare voor mijn carrière."

Door het vertrek trekt Wehrmann de deur van De Kuip definitief achter zich dicht. De rechtspoot, die zaterdagmiddag overigens al ontbrak bij de eerste oefenwedstrijd van Feyenoord tegen AA Gent (1-1), doorliep de gehele jeugdopleiding van Feyenoord. Wehrmann droeg sinds zijn zevende het shirt van de club uit Rotterdam en werd in de tussentijd alleen verhuurd aan FC Dordrecht en Luzern.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
100
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties