Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord maakt heel veel indruk: 'Misschien wel vier klassen beter dan Ajax'

Laatste update:

"Misschien wel vier klassen beter dan Ajax en AZ, waar we al tegen hebben gespeeld. Ze spelen zó snel, ik heb echt genoten van de wedstrijd", zei Dijkhuizen na afloop van de ontmoeting in het Van Donge & De Roo Stadion op enthousiaste toon tegen het Algemeen Dagblad.

Dijkhuizen was eveneens complimenteus over zijn eigen ploeg. Excelsior kwam via Troy Parrott op 1-1 in de beginwijze en door de 2-3 van Lazaros Lamprou in de slotfase werd het nog spannend in de slotfase van de derby. Die spanning werd even later weggenomen door Santiago Gimenez, die zijn hattrick voltooide.

"We hadden plan B al klaarstaan. Toen werd het net 2-4. Anders had ik het nog wel willen zien", aldus de coach van het goed presterende Excelsior, die eerder dit seizoen met zijn elftal een punt pakte tegen Ajax (2-2) en AZ (1-1).

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Feyenoord
Collega Arne Slot was vooral blij met de drie punten die werden meegenomen naar De Kuip. "Als we hier inderdaad met grote cijfers hadden gewonnen, waren de complimenten niet van de lucht geweest. Zoals tegen Lazio (3-1 winst in de Champions League, red.), toen iedereen lyrisch was."

"Maar een paar dagen later tegen FC Twente stonden we met arrogantie op het veld. Of arrogant, dat is niet het juiste woord. Met teveel zelfvertrouwen." Feyenoord verloor eind oktober met 2-1 van FC Twente, tot dusver de enige nederlaag dit seizoen in de Eredivisie.

Slot zag Gimenez zijn tweede hattrick van deze jaargang maken. Dat de Mexicaanse goalgetter bij een 1-1 stand voor open doel miste, is hem vergeven. "Dat overkomt elke spits een keer, eenmaal in de tien jaar", nam de Feyenoord-coach zijn topschutter in bescherming.

Eredivisie
Excelsior
2 - 4
Feyenoord

Meer nieuws

Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
0
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
1
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
14
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
9
Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties