Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord maakt het spannend: 'Dit blijft weer weken hangen'

Laatste update:

"Er is zeventig minuten niets aan de hand. We spelen heel goed en vinden iedere keer de vrije man. We staan ook terecht met 0-4 voor. In de rust zeiden we dat we dit wel vast moesten houden", aldus de middenvelder voor de camera van FOX Sports. Volgens hem werd Feyenoord na de zeventigste minuut 'slordig'.

"Daarmee lieten we Heerenveen in de wedstrijd komen en dat mag gewoon niet. Dat blijft de komende weken weer hangen en dat is jammer, omdat je de eerste zeventig minuten goed speelt." Toornstra nam zelf twee treffers voor zijn rekening en vond zijn tweede doelpunt de mooiste: "Ik hoefde hem alleen maar op doel te schieten, maar dat moet je dan nog wel even doen."

"Ik was blij dat hij er in ging. Het waren allemaal goede goals. Die van Tyrell (Malacia, red.) ook: een heel mooie solo en hij maakt het goed af. Al met al hebben we goed gespeeld, al zal de uitslag iets anders doen vermoeden", besloot Toornstra. Feyenoord staat door de zege op zes punten in drie speelronden en speelt volgende week zondag tegen NAC Breda.

-
Wie eindigt dit seizoen hoger, denk je?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
6
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
1
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
1
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
2
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties