Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord maakt komst van Arne Slot wereldkundig

Laatste update:

De Rotterdammers maken tegelijkertijd bekend dat John de Wolf in ieder geval een van de assistenten van Slot zal worden. "Ik heb drieënhalf jaar met veel plezier gewerkt bij AZ en ben de club en de spelers dankbaar voor de ontwikkeling die ik als trainer heb doorgemaakt. Deze stap naar Feyenoord is een hele mooie vervolgstap in mijn carrière. Als een topclub als Feyenoord zich meldt, dan ben je niet alleen vereerd maar zeker ook trots dat je deze stap kan maken", zo geeft Slot te kennen op de website van zijn nieuwe werkgever. Hij wordt bij Feyenoord de opvolger van Advocaat. De 73-jarige oefenmeester nam in oktober 2019 op zijn beurt het stokje over van de vertrokken Jaap Stam.

Meer: Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord | Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"Arne heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een succesvolle trainer met een herkenbare speelstijl, waarbij spelers zich uitstekend doorontwikkelen, wat voor Feyenoord natuurlijk heel belangrijk is. Bovendien hebben we er groot vertrouwen in dat straks met hem de prestaties onder Dick Advocaats leiding een goed vervolg kunnen worden gegeven", voegt technisch directeur Frank Arnesen toe. Slot wordt aan het einde van het seizoen pas officieel gepresenteerd bij Feyenoord, volgens Arnesen om de selectie op het restant van dit seizoen met de huidige staf en selectie te houden.

"Er is nog veel om voor te strijden. Bovendien willen we hier allemaal met goede prestaties in zowel de competitie als de beker zorgen dat Dick zijn loopbaan, in elk geval als clubtrainer, op een heel mooie manier kan afsluiten", benadrukt Arnesen. Nadat Advocaat begin deze maand zijn vertrek aankondigde, kwam Feyenoord Transfermarkt nog dezelfde week met het bericht dat Feyenoord in vergaande onderhandelingen met Slot zou zijn. De 42-jarige oefenmeester zou zonder medeweten van de directie van AZ met de Rotterdammers gesproken hebben, waarna besloten werd op hem ondanks een tot het einde van het seizoen lopend contract per direct op straat te zetten.

Slot, die bij AZ voorlopig is opgevolgd door assistent Pascal Jansen, sprak daags na zijn ontslag van een 'harde klap' en ging niet in op de vermeende onderhandelingen met Feyenoord. Twee weken later hebben de Rotterdammers zijn komst met ingang van volgend seizoen dus wereldkundig gemaakt. Voor de oud-middenvelder van PEC Zwolle, NAC Breda en Sparta Rotterdam is Feyenoord na AZ zijn tweede club als hoofdtrainer. Hij stond sinds de zomer van 2019 aan het roer bij de Alkmaarders en eindigde in het vorige afgebroken seizoen met AZ bovenaan in de Eredivisie, in punten gelijk met Ajax. Eerder werkte hij als jeugdtrainer bij PEC Zwolle en fungeerde hij bij SC Cambuur en AZ als assistent.

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
40
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
83
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
24
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
1
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties