Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord maakt melding van contractverlenging voor Naoufal Bannis

Laatste update:

Eind oktober was Bannis, normaliter de spits van de Onder-19, van enorme waarde voor het eerste elftal van Feyenoord. Door de personele problemen voorin gunde trainer Dick Advocaat de jonge aanvaller al in de eerste helft een invalbeurt tegen FC Emmen. Bannis loste de geblesseerde Steven Berghuis af en maakte in de allerlaatste seconde van de wedstrijd de winnende, door een voorzet van Lutsharel Geertruida binnen te koppen.

"Een mooi moment", reageert Bannis op de clubwebsite van Feyenoord op zijn contractverlenging. "Hopelijk lukt het me om vaker belangrijk te zijn voor Feyenoord dit seizoen. Het is vooral zaak om mezelf elke dag weer positief te laten gelden. Ik heb nu een plek in de A-selectie, die moet ik vast zien te houden. Ik ben altijd in mezelf blijven geloven. Voetbal is niet alleen maar negentig minuten schitteren op het veld. Het is keihard werken, mentaal weerbaar zijn en je rug rechten als het even tegenzit. Ik ben blij dat mijn geduld en doorzettingsvermogen beloond worden. Bij Feyenoord slagen is altijd mijn droom geweest."

Ook Arnesen komt met een reactie op het contractnieuws van Bannis. "Hij is natuurlijk voor de leeuwen geworpen als jonge jongen", aldus de technisch directeur van Feyenoord. "Maar het getuigt van karakter en doorzettingsvermogen dat hij zich opnieuw heeft teruggeknokt naar het eerste elftal. Hij is hard geweest voor zichzelf, heeft honderd procent gegeven en is nu terug bij Feyenoord 1 met een hoop extra ervaring en bagage."

Wordt Naoufal Bannis in de toekomst de eerste spits van Feyenoord?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
0
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
49
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
14
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
36
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties