Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord maakt melding van positieve coronatest binnen selectie

Laatste update:

Feyenoord meldt dat vanwege de 'AVG-wetgeving en het recht op privacy van haar individuele werknemers' niet bekendgemaakt wordt om wie het precies gaat. Bij Feyenoord werd aanvankelijk nog niet getest, mits spelers klachten hadden. Volgens de protocollen moet er in aanloop naar wedstrijden echter getest worden op het coronavirus.

Om die reden werden de spelers van Feyenoord vrijdag in aanloop naar het oefenduel met Sparta in De Kuip onderworpen aan een coronatest, waar dus uiteindelijk één positieve test uitgekomen is. De selectie van de Rotterdammers kreeg tegelijkertijd 'coronacollege' van clubarts Casper van Eijck, virologe Annemiek van der Eijk en IC-arts Diederik Gommers, die in de kleedkamer van trainingscomplex 1908 een uitgebreide uitleg over het virus en de te nemen voorzorgsmaatregelen gaven.

Richting de start van de Eredivisie zal het testen geïntensiveerd worden, zo meldt Feyenoord. De Rotterdammers zijn niet de eerste club waar het coronavirus opduikt, want eerder maakten ADO Den Haag, Vitesse, PEC Zwolle, Willem II en AZ al melding van positieve coronatesten. Bij Ajax zouden volgens De Telegraaf zelfs dertien betrokkenen het coronavirus onder de leden hebben gehad, zo is gebleken uit een bloedtest op antistoffen.

Meer nieuws

Live meepraten in de LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
0
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
32
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
9
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties