Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord maakt na lang wachten komst Ezequiel Bullaude officieel

Laatste update:

Arne Slot zag bij Feyenoord met Cole Bassett een aanvallende middenvelder naar Fortuna Sittard vertrekken en wilde het vertrek van de Amerikaan opvangen met een versterking. Feyenoord was maanden bezig met de komst van Bullaude, die ook in de belangstelling van AZ stond. Nadat een delegatie van Feyenoord afreisde naar Argentinie voor de onderhandelingen met Godoy Cruz, kwam de deal in een stroomversnelling. Nu heeft de creatieveling een contract ondertekend dat hem tot medio 2027 aan de club verbonden houdt.

Voor Godoy Cruz is Bullaude de duurste uitgaande transfer uit de clubgeschiedenis geworden. Het oude record stond nog op naam van Leandro Caruso, die in 2009 voor vier miljoen euro naar Udinese vertrok. In totaal speelde Bullaude 96 officiële wedstrijden voor Godoy Cruz, waarin hij achttien keer trefzeker was en negen assists afleverde. Bullaude is net als Guus Til een middenvelder met diepgang die graag in het zestienmetergebied van de tegenstander komt.

Door de verkopen van onder anderen Tyrell Malacia, Marcos Senesi en Luis Sinisterra haalden de Rotterdammers al ruim zestig miljoen euro binnen. Met dat geld is onder meer de komst van de 21-jarige Bullaude gefinancierd. Hij is de vijftiende aanwinst van Feyenoord dit seizoen, na Timon Wellenreuther, Jacob Rasmussen, Oussama Idrissi, Mohamed Taabouni, Danilo Pereira, Mats Wieffer, Marcos López, Sebastian Szymanski, Santiago Giménez, Javairô Dilrosun, Igor Paixâo, Quinten Timber, Dávid Hancko en Fredrik Bjørkan.

Bullaude gaat in De Kuip met rugnummer 30 spelen. De Argentijn is erg blij met zijn overgang naar Feyenoord. "Ik ben heel blij dat deze kans op mijn pad is gekomen. Toen ik hoorde dat Feyenoord interesse in me had heb ik geen moment getwijfeld. Nu ik hier ben zal ik me natuurlijk moeten aanpassen aan het leven hier, maar wil ik wel zo snel mogelijk het beste van mezelf laten zien. Het team helpen waar nodig, zowel op aanvallend vlak als verdedigend."

Meer nieuws

Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
0
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
4
Prachtig gebaar van spelersgroep Vitesse: 'Op naar de twee miljoen!'
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
2
Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties