Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord maakt rentree officieel: 'Niet geworden wat ik had gehoopt'

Laatste update:

Het afgelopen halfjaar werd de enkelvoudig Oranje-international door Basel verhuurd aan Racing Genk. Hij krijgt nu rugnummer 7 in De Kuip is blij om terug te keren op het oude nest. "Dit voelt als thuiskomen. Feyenoorder ben ik altijd gebleven, maar ik ben blij dat ik nu ook weer speler van deze club ben. Het voelt fijn om veel bekende gezichten te zien en met open armen ontvangen te worden. Ik ging hier weg met de hoop om me te verder te ontwikkelen en nieuwe stappen te zetten", vertelt hij op de website van de Rotterdammers.

Jean-Paul Boëtius krijgt rugnummer 7 bij Feyenoord! Hij tekende vanochtend tot medio 2020. #officieel #feyenoord #boetius #fcbasel #eredivisie

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

"Dat is niet geworden wat ik gehoopt had. Dat is teleurstellend, maar ik heb er geen spijt van. Ik ben een ervaring rijker en meer volwassen geworden." Boëtius wil bij Feyenoord om de prijzen gaan voetballen en heeft zijn blik al gericht op de Johan Cruijff Schaal. De competitie, KNVB Beker en Champions League zijn vervolgens mooie vooruitzichten: "Ik kijk er naar uit om m'n teamgenoten te ontmoeten en aan de slag te gaan. Hopelijk gaan we met elkaar een mooi proces tegemoet."

Ook technisch directeur Van Geel is blij met de terugkeer van het jeugdexponent: "Jean-Paul is een kind van de club, weet wat er hier gevraagd wordt en welke druk er bij Feyenoord is om te presteren. We hopen dat we met elkaar heel mooie jaren tegemoet gaan."

Denk jij dat de rentree van Jean-Paul Boëtius een succes gaat worden?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
0
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
10
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
3
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties