Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord mag na 'banaanincident' fans binnenlaten bij Europees duel

Laatste update:

Feyenoord was tegen de uitspraak van de UEFA in beroep gegaan bij het CAS en dat heeft succes gehad; de club meldt op de officiële website dat het internationale sporttribunaal de straf van het spelen van een Europese wedstrijd zonder publiek heeft omgezet in een voorwaardelijke straf met een proeftijd van drie jaar. Dit betekent dat Feyenoord alsnog een Europees duel zonder publiek moet spelen als er in de aankomende drie jaar weer een incident plaatsvindt met betrekking tot racisme.

Het CAS heeft Feyenoord slechts deels in het gelijk gesteld, want de boete van 50.000 euro blijft gewoon staan. Het CAS kwam tot de aanpassing van de uitspraak omdat volgens de drie arbiters de straf van een wedstrijd zonder publiek disproportioneel zou zijn onder de gegeven omstandigheden. Door het winnen van de KNVB Beker speelt Feyenoord komend seizoen in de groepsfase van de Europa League; het is nog niet bekend wie de tegenstanders zullen zijn.

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
2
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
36
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties