Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Feyenoord mag zich niet laten verrassen door zo'n kleine club'

Laatste update:

Volgens Ryan Koolwijk, ex-speler van Trencin, is de Slowaakse club de afgelopen jaren minder geworden. "Er zijn nog wat jongens die ik ken en nog weleens spreek. Van wat ik gehoord heb, zijn ze minder dan de afgelopen jaren", stelt de middenvelder van Excelsior in gesprek met RTV Rijnmond. "Ze hebben twee goede jongens verkocht."

Ajax, AZ, Feyenoord en Vitesse kennen hun mogelijke tegenstanders in de derde voorronde van de Europa League. Voor wie geen zin heeft om te zoeken -> Ajax: 1e foto, 3e rij. Vitesse: 1e foto, 9e rij. AZ: 2e foto, 1e rij. Feyenoord: 2e foto, 7e rij. Ajax doet alleen mee als het verliest van Sturm Graz. #uel #ueldraw #ajax #feyenoord #vitesse #az

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

Feyenoord speelde niet eerder tegen Górnik Zabrze, dat afgelopen seizoen als vijfde eindigde in de Poolse competitie, en Trencin, dat in 2015 en 2016 kampioen van Slowakije werd. Trencin wordt gecoacht door Ricardo Moniz, die eerder trainer was van onder meer FC Eindhoven en RB Salzburg en heeft Nederlanders als Joey Sleegers, Desley Ubbink, Milton Klooster en Ashraf El Mahdiou op de loonlijst staan.

Johan Voskamp kent Górnik Zabrze uit zijn tijd bij Slask Wroclav. "Globaal gezien spelen Poolse ploegen verdedigend en vanuit een gesloten organisatie, met veel fysieke spelers. Dat is denk ik niet veranderd", vertelt de aanvaller van RKC Waalwijk. "Ik had daar wat moeite om me aan te passen aan het fysieke spel, de echte kerels achterin. Maar Feyenoord is van een niveau hoger. Ik verwacht dat ze niet al te veel moeite zullen hebben."

"Je zou het het sc Heerenveen van Polen kunnen noemen. Een subtopper met wel een redelijke rijke historie, maar dan met name voor de jaren tachtig Daarna hebben ze heel weinig gewonnen en zijn ze zelden kampioen geworden. Feyenoord mag zich niet laten verrassen door zo'n kleine club", oordeelt Voskamp.

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
3
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties