Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord meldde zich nog niet: 'Er wordt een hoop geroepen en gezegd'

Laatste update:

"Bij mij niet in ieder geval", reageert Huiberts bij FOX Sports op de vraag of Feyenoord heeft aangeklopt. "Je zou het aan Ridgeciano moeten vragen, maar bij mij is er niets van bekend." De beleidsbepaler zegt erover te hebben gelezen in de krant; hij las eveneens dat AZ tien miljoen euro zou vragen voor Haps. "Er wordt een hoop geroepen en gezegd, maar ik noem sowieso nooit de prijs. Ik vind dat de geïnteresseerde club moet aangeven wat ze voor hem over hebben en dan reageer ik erop."

Als Feyenoord wel degelijk interesse heeft, dan is het niet de enige club. Eind vorige maand schreef Voetbal International dat Ajax de vleugelverdediger in het vizier heeft. Met Daley Sinkgraven, Nick Viergever en Jairo Riedewald heeft de club echter al drie spelers in huis die op de linksbackpositie uit de voeten kunnen. Mitchell Dijks kan dat ook, maar lijkt te vertrekken bij Ajax. Zonder namen van clubs te noemen beaamde De Telegraaf dinsdag dat buitenlandse clubs de concurrentie met Feyenoord zouden willen aangaan.

De 24-jarige Haps ligt nog twee seizoenen vast in Alkmaar. Hij zou zelf welwillend tegenover een vertrek naar De Kuip staan, maar mogelijk vormt de vraagprijs een probleem. Ondanks de transfers van Kongolo en Rick Karsdorp, die samen zo'n 29 miljoen euro opleverden, is het de vraag of directeur Martin van Geel vele miljoenen euro's wil uittrekken voor Haps. De verdediger brak de afgelopen twee seizoenen door als basisspeler bij AZ; in de afgelopen jaargang deed hij 33 keer mee in competitieverband.

Moet Feyenoord vol voor Ridgeciano Haps gaan?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties