Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord met vier spelers hofleverancier in Elftal van het Jaar van ESPN

Laatste update:

Supporters hadden via de socialmediakanalen van ESPN de mogelijkheid om op elke positie een favoriete speler te kiezen uit vijf door de betaalzender voorgeselecteerde suggesties. Dat zorgde ervoor dat Joël Drommel als doelman werd verkozen. De goalie van FC Twente, die deze zomer overstapt naar PSV, meldt zich als enige speler van de Enschedeërs in het elftal van het jaar. Op de rechtsbackpositie is de eerste Feyenoorder terug te vinden in de persoon van Lutsharel Geertruida. Hij wordt in het hart van de verdediging gesteund door Jurriën Timber en Marcos Senesi en ziet op links een plek weggelegd voor Owen Wijndal van AZ.

Op het middenveld hebben de volgers van ESPN opvallend genoeg gekozen voor Sander van de Streek als aanjager. De middenvelder van FC Utrecht maakte geen bijzonder sterk seizoen door, maar kon wel rekenen op waardering van de kijkers. Naast hem staan Ryan Gravenberch van Ajax en Jens Toornstra van Feyenoord. In de voorhoede is uiteraard een plek ingeruimd voor topscorer Giorgos Giakoumakis. De spits van VVV-Venlo was afgelopen seizoen goed voor 26 doelpunten in de Eredivisie en het moet raar lopen wil de Griek deze zomer geen mooie transfer maken.

In de voorhoede is Steven Berghuis de vierde en laatste Feyenoorder in het elftal. De aanvoerder staat op zijn vertrouwde rechtsbuitenpositie. Aan de linkerkant is Cody Gakpo de enige PSV'er in het elftal. Het elftal wordt aangevoerd door Erik ten Hag als trainer van het jaar. De oefenmeester van Ajax won de landstitel, veroverde de TOTO KNVB Beker ten koste van Vitesse en reikte tot de kwartfinale van de Europa League. Daarin werd hij met zijn ploeg uitgeschakeld door AS Roma.

Kun jij je vinden in het Elftal van het Jaar?

Meer nieuws

Arsenal-icoon richt zich in titelstrijd op Tottenham en doet enorme belofte
7
Groot beveiligingslek: grappenmaker weet spelersbus Man United binnen te sluipen
13
Maker van eerste Almere City-goal ooit in Eredivisie stopt met profvoetbal
3
Ron Jans ziet 'hele interessante trainer' voor Ajax op eigen bodem
19
De Telegraaf weet welke Italiaanse topclub gaat voor Kenneth Taylor
43
Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties