Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord mist drie basisspelers tegen Fortuna Sittard

Laatste update:

Het Algemeen Dagblad meldde zondagochtend dat Kökçü, Sinisterra, Senesi, Pratto en El Bouchataoui zouden ontbreken in de wedstrijdselectie van Feyenoord. Dit blijkt niet volledig te kloppen, want El Bouchataoui zit wel op de mager bezette bank van de Rotterdammers. De club noemde aanvankelijk zelf uit privacyoverwegingen geen namen van de afwezigen. Kökçü was afgelopen week op pad met de nationale ploeg van Turkije, terwijl Sinisterra, Senesi en Pratto juist in Rotterdam waren gebleven tijdens de interlandperiode.

Zaterdag bleek dat er uit de laatst uitgevoerde testronde geen nieuwe gevallen waren gekomen. Het was overigens behoorlijk puzzelen voor trainer Dick Advocaat. Naast basisspelers Kökçü, Sinisterra en Senesi, moet hij het namelijk ook stellen zonder Nicolai Jörgensen en Bart Nieuwkoop. Jörgensen heeft afgelopen week een enkelblessure opgelopen, terwijl Nieuwkoop al langere tijd met een hamstringblessure kampt.

Advocaat moet door de afwezigen in iedere linie minimaal één wijziging doorvoeren. Uros Spajic komt door de afwezigheid van Senesi weer als centrumverdediger naast Eric Botteghin te spelen. Kökçü wordt vervangen door Leroy Fer, terwijl ook João Teixeira ten opzichte van de thuiswedstrijd tegen FC Emmen (1-1) uit de basiself verdwijnt ten koste van Mark Diemers. Robert Bozeník start in de punt van de aanval, waardoor Bryan Linssen de plek als linksbuiten van Luis Sinisterra overneemt. Justin Bijlow neemt de plek van Nick Marsman onder de lat weer in.

Opstelling Feyenoord: Bijlow, Geertruida, Botteghin, Spajic, Malacia; Fer, Toornstra, Diemers; Berghuis, Bozeník en Linssen.

Meer nieuws

Fans woest na statement NAC over misdragingen van teammanager Karelse
11
Alex Pastoor staat na vertrek bij Almere City voor fraaie buitenlandse uitdaging
13
Ajax-huurling Mikautadze zet ondanks pijnlijke nederlaag knappe mijlpaal neer
26
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
14
VZ Kort: Nani zegt Turkije al na één seizoen gedag
77
'Ajax en PSV zetten in op komst van hetzelfde 18-jarige toptalent'
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties