Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord mist grote kansen en druipt teleurgesteld af

Laatste update:

Koeman zal er de pest over in hebben. Zijn ploeg was dinsdagavond zeker niet minder dan Dynamo en Feyenoord kreeg in de eerste helft twee enorme kansen om op voorsprong te komen. De eerste was voor Schaken, die bij een perfecte voorzet van Daryl Janmaat helemaal vrij stond en de hoek voor het uitkiezen had, maar recht op Dynamo-keeper Koval kopte. De tweede Feyenoorder die had moeten scoren was Cissé, die niet wist te profiteren van een enorme fout van Goran Popov. De Macedoniër zocht bij een inworp Koval, maar gooide niet hard genoeg, waardoor Cissé en Guyon Fernandez samen op het vijandelijke doel afgingen. De aanvallers leken echter te twijfelen wie de bal zou pakken en toen Cissé het initiatief had genomen, werd hij al gehinderd door Taras Mykhalyk, waardoor ook deze enorme kans verloren ging. Een penalty verdiende Cissé niet.

Naast de twee kansen die hadden móéten zitten, had Feyenoord ook nog eens de paal geraakt. In de vijfde minuut kreeg Ruben Schaken een afvallende bal voor zijn voeten en de aanvaller haalde snel uit, waarna Koval de bal tegen de buitenkant van de paal bokste. Het antwoord van Dynamo kwam op naam van Milos Ninkovic, die bij de tweede paal gevonden werd, maar zijn schot met een stuit gekeerd zag worden door Erwin Mulder. De Feyenoord-keeper greep ook goed in bij een poging van Ideye Brown, maar verder liet Dynamo in aanvallend opzicht niet veel zien. Feyenoord was de bovenliggende partij en kreeg zoals gezegd dus al in de eerste helft twee kansen die een treffer hadden moeten opleveren. De ploegen gingen desondanks met de brilstand op het bord rusten.

Vijf minuten in de tweede helft volgde het derde zeker lijkende doelpunt voor Feyenoord, dat echter opnieuw geen treffer opleverde. Een goede voorzet van Schaken kwam terecht bij de ingelopen Immers, die de bal van dichtbij vol op de slof nam, maar recht op Koval schoot. De keeper had vervolgens geluk dat Immers doorliep naar de doellijn en daar een schot blokkeerde, waardoor ook deze poging niet in het net belandde. De teleurstelling was enorm bij de aanvallende middenvelder en tien minuten na de gemiste kans probeerde Jordy Clasie het met een schot vanuit de tweede lijn. De inzet was hard en gevaarlijk, maar zeilde naast het doel van de wederom goed opgestelde Koval. De jongeling keepte een uitstekende wedstrijd.

De tijd begon te dringen voor Feyenoord. De Rotterdammers hadden tenminste een doelpunt nodig en waren absoluut de betere ploeg, maar na de dreun van Immers wist Feyenoord lange tijd geen uitgespeelde mogelijkheden meer te creëren. Koeman bracht Jerson Cabral in de ploeg voor Fernandez en de invaller leverde kort na zijn entree direct een goede voorzet, die werd over gekopt door Schaken. De kans werd gevolgd door een mogelijkheid voor Cissé, die na een goede actie van Schaken werd bediend, maar Cabral niet zag staan en zijn schot met zijn mindere linkerbeen naast zag gaan. De minuten tikten weg in het nadeel van Feyenoord en Dynamo trok in blessuretijd nog aan het langste eind, door een goal van Brown. De Oekraïners gaan naar de laatste voorronde van de Champions League en Feyenoord moet gaan proberen om zich te plaatsen voor de groepsfase van de Europa League.

UEFA Champions League
Feyenoord
0 - 1
Dynamo Kiev
Feyenoord had het verdiend om door te gaan

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
18
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties