Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord mist mogelijk belangrijk tweetal: 'Gaat nog niet heel goed'

Laatste update:

Van Persie ontbrak de afgelopen weken door een blessure en Feyenoord hoopte hem klaar te stomen voor het duel van zondag. Deze week hervatte de aanvoerder de training, maar desondanks lijkt hij niet klaar voor een basisplaats. "Robin is wel fitter. Ik hoop dat hij zondag deel kan uitmaken van de groep. Ik verwacht wel dat hij erbij is, maar we bepalen het morgen. De laatste weken heeft hij niet veel kunnen doen", aldus Van Bronckhorst vrijdag. Botteghin moet het duel mogelijk aan zich voorbij laten gaan. "Met hem gaat het nog niet heel goed."

Met een wedstrijd minder gespeeld heeft Feyenoord een achterstand van dertien punten op de ongeslagen koploper. Van Bronckhorst hoopt zondag met zijn ploeg voor het eerste puntverlies van PSV te zorgen. "Zondag kunnen we inlopen op ze. Daarmee zeg ik niet dat we dan terug zijn in de titelrace, daar is meer voor nodig", aldus de trainer, die het geen stunt zou noemen als Feyenoord wint van PSV. "Nee dat is het niet. Dat is het als het onmogelijk is en zo zie ik het niet. Zoals RKC uit bij PSV. Al zullen wel meer mensen denken dat PSV wint dan dat Feyenoord wint."

Van Bommel spreekt afschuw uit: 'Dat vond ik toen al zwaar onterecht'

PSV-trainer Mark van Bommel kijkt uit naar het duel met Feyenoord.Lees artikel

Volgens Van Bronckhorst is de wedstrijd van zondag bepalend voor Feyenoord aangaande een eventueel kampioenschap. "De ambitie van mij en mijn team is om kampioen te worden en prijzen te pakken. Dat hebben we de laatste jaren gedaan. Maar zondag zal bepalend zijn of we nog mee kunnen doen. We zitten ook nog in het bekertoernooi. Het is nog te vroeg om te spreken van een mislukt seizoen", besluit de Feyenoord-trainer.

-
Wat verwacht jij van Feyenoord - PSV?

Meer nieuws

Rik Elfrink onthult hoogte van terugkoopclausule in contract Malik Tillman
26
Francesco Farioli reageert op geruchten rondom overstap naar Ajax
9
Johan Derksen toont medelijden: 'Die man is zo extreem zwaar gestraft'
26
NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
35
Brazilië passeert twee Premier League-sterren voor Copa América
18
Ruud van Nistelrooij onthult wat hij Peter Bosz stuurde na kampioenschap PSV
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties