Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord mist viertal als gevolg van coronabesmetting: 'Hakt er flink in'

Laatste update:

Feyenoord maakt niet bekend om wie het gaat. "De bewuste speler werd eerder deze week tussentijds getest nadat hij symptomen kreeg", meldt de club via de officiële kanalen. "Preventief is nog een drietal spelers in quarantaine gegaan, omdat zij langer dan vijftien minuten nauw in contact zijn geweest met de positief geteste speler. Dit kwartet maakt komende zondag dus in elk geval geen onderdeel uit van de wedstrijdselectie."

"In de aanloop naar de competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard van aankomende zondag is de complete selectie en de staf van Feyenoord vrijdagochtend getest op corona", vervolgen de Rotterdammers op hun website. "De club volgt hierin het protocol van de KNVB dat opgesteld is op basis van de richtlijnen van de RIVM. De testuitslagen volgen uiterlijk zaterdagochtend."

Advocaat wilde vrijdagmiddag tijdens de persconferentie niet ingaan op namen. "We zullen morgen (zaterdag, red.) moeten afwachten wat er beschikbaar is", aldus Advocaat. "Dit hakt er flink in. We zijn vanochtend allemaal opnieuw getest en die uitslag krijgen we morgen te horen. Er kunnen er best nog meer bijkomen. Ik ga uit van de spelers die ik heb en zeur niet over de spelers die er niet zijn, want die zijn er niet."

-

Meer nieuws

'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
14
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
11
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
6
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
294

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties