Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord moet na zes minuten in de hoofdmacht vrezen voor vertrek toptalent

Laatste update:

Karim speelt sinds de winter van 2022 voor Feyenoord, dat hem als groot talent oppikte bij Planète Foot in zijn geboorteland. Hoewel de controleur ontegenzeglijk een van de grootste talenten in de jeugdopleiding van Feyenoord is, spelen er intern nogal wat zaken rondom hem. Dat zou te maken kunnen hebben met zijn spelersmakelaar: Sebastian Arnesen. De Deen is de zoon van Frank Arnesen, die tot juni 2022 verantwoordelijk was voor de transfers van Feyenoord.

Arnesen junior heeft een groot netwerk in Afrika en was verantwoordelijk voor de transfer van Karim naar Rotterdam-Zuid. Met zijn komst wist Feyenoord Europese topclubs als Manchester City en Chelsea af te troeven. Karim speelde zijn wedstrijden tot dusver vooral in Feyenoord Onder 21. In 34 duels voor het beloftenelftal was hij goed voor drie doelpunten en hetzelfde aantal assists. Arne Slot liet Karim in mei 2022 debuteren in de hoofdmacht van Feyenoord. In de met 0-1 gewonnen uitwedstrijd bij Go Ahead Eagles deed het talent zes minuten mee.

Verder trainde Karim een periode mee bij de Rotterdamse hoofdmacht, terwijl hij ook een aantal oefenduels meespeelde. Nu kan Feyenoord vermoedelijk toch een behoorlijke transfersom overhouden aan zijn vertrek. Volgens Transfermarkt is Karim 300.000 euro waard, maar het lijkt er niet op dat de Stadionclub met dat bedrag akkoord gaat. Welke club uit de City Football Group hem wil overnemen is eveneens onbekend. De groep wordt onder meer vertegenwoordigd door Manchester City, New York City, Melbourne City, Yokohama F. Marinos, Montevideo City Torque, Girona, Sichuan Jiuniu, Mumbai City, Lommel SK, ES Troyes AC en Palermo.

Moet Feyenoord meewerken aan een transfer van Karim Dermane?

Meer nieuws

NEC herstelt zich van achterstand en wint mede dankzij beauty Chery in Almere
0
Feyenoord bezegelt lot Excelsior bij afscheid in stijl voor Arne Slot
1
Ajax beëindigt totaal rampseizoen dankzij Berghuis met punt bij Vitesse
7
Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
11
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - Everton
6
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Bournemouth
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties