Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord moet niet zo hooghartig doen als Manchester United deed'

Laatste update:

"In het eerste jaar dat ik speaker was, wonnen we de titel. Dat is wel heel erg lang geleden", zo stelt Houtman in gesprek met de NOS. De voormalig aanvaller denkt dat Feyenoord niet meer zo'n terugval zal krijgen als vorig seizoen, al zal het team heus wel een keer tegen een domper aanlopen. "Als je maar mentaal sterk genoeg bent om daarmee om te kunnen gaan. Wat dat betreft hebben ze dit seizoen een wat gebalanceerder team. Ik heb er wel vertrouwen in dat ze tot het einde mee kunnen doen."

Houtman hoopt dat Feyenoord het ook goed gaat doen in de KNVB Beker. Vanavond spelen de Rotterdammers in eigen huis tegen FC Oss. "Ze moeten niet zo hooghartig gaan doen als Manchester United deed, want de KNVB-beker is ook heel erg belangrijk", aldus Houtman. "Je moet er niet aan denken dat ze worden uitgeschakeld, maar het kan wel."

KNVB Beker
Feyenoord
4 - 1
TOP Oss
Wie bekert vanavond door?

Meer nieuws

Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
3
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
8
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
5
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
3
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties