Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord moet nog even wachten op mijn terugkeer, maar ze doen het prima'

Laatste update:

"De landen met de aansprekende namen zijn er al niet meer bij. Grote namen tellen niet. Ik heb al vaak gezegd, het is hier niet te vergelijken met voetballen in Europa", stelt de 31-jarige middenvelder in het Algemeen Dagblad. "Marokko wacht al zo lang op succes, we willen dat nu in Gabon voor elkaar krijgen. Maar geloof me, dat is niet gemakkelijk."

Feyenoord mist de ervaren middenvelder in ieder geval nog in het thuisduel tegen NEC. "En hopelijk ook de wedstrijd tegen FC Twente op 5 februari. Want dat zou betekenen dat hier in Gabon de finale heb gehaald met Marokko", zegt El Ahmadi. Hij probeert zijn club zo goed en zo kwaad als dat kan te blijven volgen. "Tegen Willem II kon ik de wedstrijd niet volgen want het wifi-signaal in de hotels in Gabon is te zwak om een livestream te laten draaien op de laptop. Maar uiteraard heb ik wel contact met spelers. En ik heb trainer Giovanni van Bronckhorst ook gesproken."

"Zes punten is gewoon goed, daar ben ik heel blij mee. Nu hopen dat ze deze week ook Vitesse uitschakelen in het bekertoernooi. Ze moeten in de Kuip dus nog maar even wachten op mijn terugkeer. Maar ze doen het prima zonder mij", besluit de middenvelder. Met Marokko wacht voor hem in de kwartfinales een wedstrijd tegen Egypte of Ghana.

Mist Feyenoord Karim El Ahmadi momenteel?

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
78

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties