Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord moet opnieuw vrezen voor een serieuze knieblessure

Laatste update:

In de slotfase van de wedstrijd zette Feyenoord bij een 0-0 stand vol aan. Een mislukte kaatsbal van Santiago Gimenez viel in minuut 90+6 tussen twee spelers van Feyenoord in. Nieuwkoop kwam vrijwel gelijktijdig aan bij de bal met zijn ploeggenoot Ondrej Lingr en met tegenstander Twigt.

Het drietal botste ongelukkig op elkaar, waarbij met name Nieuwkoop achterbleef als slachtoffer. Het onderbeen van de ingevallen rechtsback van Feyenoord verdraaide lelijk door het gewicht van Twigt, die onbedoeld op hem viel.

Nieuwkoop lag minutenlang met zijn handen voor het gezicht op het kunstgras. Feyenoord kon niet meer wisselen, waardoor Nieuwkoop de wedstrijd moest uitspelen.

Arne Slot gaf Nieuwkoop aan de zijlijn instructies om het te proberen, maar om niets te forceren. Nieuwkoop leek zich in de laatste minuten die resteerden niet vrijuit te kunnen bewegen, maar bleef dus wel op het veld tot het eindsignaal.

Afgelopen zondag raakte Feyenoord tegen FC Utrecht (4-2 zege) Quilindschy Hartman kwijt. De linksback heeft een zware knieblessure opgelopen en komt dit seizoen in elk geval niet meer in actie. Slot gaf aan dat Feyenoord dit kalenderjaar zelfs niet meer op Hartman rekent.

Meer nieuws

Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
0
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
5
Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
4
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
22
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
57
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties