Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord moet oppassen voor het AZ-scenario, het zag er echt niet uit'

Laatste update:

Fredrik Aursnes en Marcos Senesi worden gelinkt aan een buitenlandse stap en lijken op weg naar de uitgang van De Kuip. Mocht het tweetal inderdaad vertrekken, dan verliest Feyenoord alweer de zesde en zevende basisspeler van het elftal dat vorig seizoen nog de finale van de Conference League haalde. Vink zegt tijdens Goedemorgen Eredivisie op ESPN dat hij niet verwacht dat de Rotterdammers daar zomaar een oplossing voor hebben gevonden. "Arne Slot is een capabele trainer, maar als er zeven spelers weggaan heb je tijd nodig."

Meer: De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen | Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord

De analist vreest dan ook voor een matige seizoenstart van Feyenoord. "Ik hoop voor Feyenoord dat er geen AZ-scenario komt, dat je veel punten inlevert omdat er spelers ingepast moeten worden of nog moeten wennen. Ze zullen de punten nu bijeen moeten schrapen en doordeweeks hard moeten werken aan de afstemming, want daar ligt het probleem nu. De spelers begrijpen elkaar niet. Je zag het in de oefenwedstrijd tegen Osasuna, dat zag er echt niet uit. Tegen Union Saint-Gilloise werd ook al met 0-4 verloren. De voorbereiding was problematisch en ik hoop niet dat het doorettert in de competitie."

Feyenoord opent de competitie zondagmiddag met een uitwedstrijd bij Vitesse. Voor Slot wordt het maken van een opstelling een lastige puzzel, aangezien hij ook nog eens te maken heeft met diverse blessures. Mats Wieffer ligt er een tijdje uit, Orkun Kökçü is nog niet helemaal fit, Gernot Trauner komt pas net terug van een blessure, Javairô Dilrosun liep deze week op de training een kwetsuur op en spelers als Oussama Idrissi en Sebastian Szymanski missen nog wedstrijdritme. Santiago Giménez, de nieuwe spits van Feyenoord, heeft pas net zijn werkvergunning en kan ook nog niet spelen.

Eredivisie
Vitesse
2 - 5
Feyenoord

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
23
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
32
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties