Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord moet streep zetten door terugkeer 'verdrietige' Castaignos

Laatste update:

"Ik had graag op huurbasis naar Feyenoord gegaan", vertelt de negentienjarige spits. "Het is jammer dat ik de club niet kan helpen. Van Inter mag ik alleen verhuurd worden aan een andere club uit de Serie A, maar in Italië wil ik alleen voor Inter spelen. Nu moet ik dus vertrekken. Inter zal me helpen bij een transfer."

"Ik kan niet ontkennen dat ik verdrietig ben, maar zo zit de voetballerij in elkaar", sipt Castaignos, die vorig seizoen tot zes optredens in de Serie A kwam. Hierin maakte hij één doelpunt, de winnende op bezoek bij Siena (0-1). "Ik wil de fans graag bedanken die mij gesteund hebben in het moeilijke jaar dat ik heb gehad. Het spijt me dat ik mijzelf niet heb kunnen bewijzen."

Bekijk hier het doelpunt van Castaignos tegen Siena:

Kun jij de beslissing van Internazionale begrijpen?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
85
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties