Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord na zesklapper in De Kuip weer naast PSV

Laatste update:

Het was echt de verdienste van Feyenoord dat het bij het rustsignaal van scheidsrechter Pol van Boekel al 4-0 was. De ploeg van Koeman speelde goed en Heracles werd vanaf het eerste fluitsignaal met de rug tegen de muur gezet. Met zijn specialiteit, een vrije trap, opende basisklant John Goossens na twintig minuten spelen de score voor de bewoners van De Kuip. Daarvoor kreeg Feyenoord ook al een aantal prima kansen, maar op dat moment hield Pasveer zijn doel nog schoon. Even na de openingstreffer kreeg Heracles zijn enige echt grote kans van de wedstrijd: Geoffrey Castillion schoot een vrije trap tegen de paal.

Feyenoord liet zich niet van de wijs brengen door de mogelijkheid van de bezoekers en met een fantastisch schot zette Graziano Pellè zijn ploeg op 2-0. Een afstraffing leek in de maak, zeker toen Lex Immers er na een halfuur 3-0 van maakte. De Hagenaar profiteerde van goed werk van Daryl Janmaat, die de ruimte op rechts goed benutte. Met het wegzenden van Pasveer (de sluitpost haalde de doorgebroken Ruben Schaken neer) en de rake strafschop van Pellè (doelpunt nummer 26 van het seizoen) was het de opdracht voor Heracles-trainer Peter Bosz en zijn mannen om de schade te beperken in het tweede bedrijf.

Dat lukte deels, want er vielen minder treffers dan in het eerste bedrijf. Feyenoord voelde zich hoe dan ook als een vis in het water tegen de tien Heraclieden en na een uitstekende pass van Goossens maakte Schaken er 5-0 van, door invalkeeper Brian van Loo te omspelen. Nummer zes kwam weer op naam van Goossens: hij bekroonde zijn wedstrijd door op aangeven van de uitblinkende Schaken van dichtbij binnen te koppen.

Het lamgeslagen Heracles liet zich nauwelijks zien op de helft van Feyenoord (behoudens een knal van Thomas Bruns op de lat in de slotfase) en de Tukkers mochten van geluk spreken dat het bij zes bleef, mede door twee slecht gemikte kopballen van Pellè en Immers die het houtwerk raakte. Voor de drie punten maakte het evenwel helemaal niets uit. Door de zege komt Feyenoord weer op gelijke hoogte met PSV, dat zaterdag al met 5-2 won van FC Groningen. Lijstaanvoerder Ajax heeft nog vier punten meer dan Feyenoord, dat volgende week op bezoek gaat bij ADO Den Haag. Voor Heracles staat er een thuisduel met buurman FC Twente op het programma.

-
Welke club eindigt hoger?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties