Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord nadert akkoord over vertrek van Van Beek'

Laatste update:

Het lijkt aannemelijk dat de 23-jarige Van Beek naar Udine verhuist, want het verschil tussen vraag en aanbod zou nog maar twee miljoen euro bedragen. Het contract van Van Beek loopt over een jaar af en dus moet Feyenoord de stopper deze zomer of in de winterstop verkopen om nog wat aan hem te verdienen.

De voormalig jeugdinternational van het Nederlands elftal werd onlangs nog in verband gebracht met Fenerbahçe, maar van een eventuele transfer naar Istanbul zei Van Beek 'niets' te weten: "Vals alarm. Ik kreeg berichtjes van kennissen en teamgenoten die vroegen of ik op weg was naar Turkije, maar ik heb nog steeds een contract bij Feyenoord."

"Ik ben dus nog steeds van Feyenoord. Ik heb gewoon een contract hier en daarna zien we wel verder", aldus Van Beek in een interview met Omnisport. Hij speelde tot dusverre 126 officiële wedstrijden voor Feyenoord en daarin was hij goed voor vijf doelpunten en drie assists.

Zou Udinese een geschikte club zijn voor Sven van Beek?

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
0
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
7
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
41
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
26
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties