Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord neemt een gok met Lucas Pratto: 'Hij is wat zwaar geworden'

Laatste update:

Mossou heeft in Argentinië geïnformeerd naar de staat van dienst van Pratto. "Hij is niet helemaal fit, wat je ervan hoort. Hij is wat zwaar geworden", aldus de journalist, die Pratto al kende. "Ik sloeg er gelijk op aan, omdat je gelijk aan die finale in de Copa Libertadores in 2018 denkt, toen scoorde hij. Het is wel een grote naam, hij heeft vijf interlands gespeeld. Het is een geblokte stevige kerel, met een baard. Het is ook echt een aanspeelpunt. Dat is het goede nieuws."

Het minder goede nieuws is dus dat Pratto niet topfit lijkt. "De berichten zijn dat hij een beetje te zwaar is. Het is een beetje een Kostas Mitroglou-achtige aankoop", doelt Mossou op de deal die PSV vorig jaar sloot om de 32-jarige Griekse spits een jaar te huren. Mitroglou wist in Eindhoven echter nauwelijks te overtuigen. "Pratto is iets minder snel dan Mitrgolou, maar misschien pakt dit iets beter uit."

Pratto moest het de laatste maanden vooral stellen met invalbeurten en mocht bij River Plate vertrekken. "Hij verdient daar heel erg veel geld. Ze hebben in 2014 ook veel voor hem betaald, 14 miljoen dollar (11,5 miljoen euro, red.). Hij drukte daar heel erg op de begroting. Toen zijn ze met hem gaan shoppen en zijn ze hem overal gaan aanbieden."

Vanaf september, toen in Argentinië het nieuwe seizoen is begonnen, heeft River Plate zeventien officiële wedstrijden gespeeld. In dertien duels daarvan maakte Pratto minuten, waarvan zes keer als basisspeler. In totaal heeft de centrumspits dit seizoen 550 minuten gespeeld, waarin hij 4 doelpunten wist te produceren.

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Selectie arriveert bij stadhuis van Eindhoven
27
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
8
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
26
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
9
Valentijn Driessen raadt PSV terugkeer van voormalig smaakmaker af
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties