Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord neemt na jaar wellicht al afscheid door aanbieding uit Engeland'

Laatste update:

Pedersen, die bij Feyenoord beschikt over een contract tot de zomer van 2026, wordt al enige tijd gevolgd door diverse clubs uit het buitenland. De dertienvoudig international van Noorwegen werd medio 2021 voor een miljoen euro overgenomen van Molde FK. Zijn start bij Feyenoord was zeer voortvarend, maar gaandeweg afgelopen seizoen verloor hij zijn plaats aan de rechterkant van de verdediging aan Lutsharel Geertruida. De rechtsback moest het daarna voornamelijk doen met invalbeurten. Desondanks kwam hij uiteindelijk tot 47 optredens namens Feyenoord.

Noor Omrani, de vriendin van Pedersen, gaf onlangs tijdens het FHM500 Event aan naar welk land zij graag zou willen verhuizen, mocht haar vriend Feyenoord op termijn achter zich laten. "Engeland, Londen. Met Italië heb ik niet zoveel. Spanje is mooi. En dat is voor mij ook het beste, want dan kan ik nog blijven hockeyen", aldus de hockeyster van Jong Oranje tegenover Voetbalzone.

Omrani krijgt overigens weleens te maken krijgt met kritiek op het spel van Pedersen. "Ik krijg soms wel eens berichtjes van mensen op Instagram: 'Je vriend is zó slecht bezig. Ga jij ervoor zorgen dat hij weer presteert? Dat doet me wel wat." Ook op de tribune moet de WAG soms haar impulsen weerstaan: "Dan roept iemand dat hij het heel slecht doet. Dan moet ik me echt inhouden. Maar het gaat nu wel oké, hij is er ook aan gewend. Als je iets leuks doet ben je helemaal je van het. Als je dan een fout maakt, krijg je ook echt zure reacties over je heen."

Vind jij Marcus Holmgren Pedersen goed genoeg voor de Premier League?

Meer nieuws

De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
19
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
3
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
3
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
9
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
74

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties