Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord neemt twee nieuwe namen mee op trainingskamp naar Marbella'

Laatste update:

Kraaijeveld doorloopt de jeugdopleiding van Feyenoord met rasse schreden. De jonge middenvelder staat al jarenlang te boek als een van de grootste talenten in de jeugdopleiding van de Stadionclub.

Meer: Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden | De Telegraaf: Geertruida ‘wil dolgraag naar Liverpool’ en staat ook op de radar

Begin september trainde de jongeling voor het eerst mee met de hoofdmacht onder Slot. Kraaijeveld is een tweebenige middenvelder die zowel controlerend als aanvallend uit de voeten kan. Officieel hoort hij nog in Feyenoord Onder 17 te spelen, maar de Rotterdammers laten hem dit jaar rijpen in het Onder 18-elftal dat wordt getraind door Robin van Persie.

Onder Van Persie komt Kraaijeveld ook uit in de UEFA Youth League, waarin Feyenoord dit seizoen een behoorlijke indruk achterlaat. De Rotterdammers eindigden met dertien punten als koploper in de groepsfase van het prestigieuze jeugdtoernooi, waardoor de tussenronde na de winterstop wordt overgeslagen. Kraaijeveld was in vijf wedstrijden goed voor één doelpunt en twee assists.

Read
Naast Kraaijeveld mag dus ook de zeventienjarige Read zich opmaken voor zijn eerste trainingskamp met de selectie van Feyenoord. De international van Nederland Onder 19, die in De Kuip tot medio 2026 vastligt, is tot dusver een van de uitblinkers in de Youth League. Mogelijk kan Read zich in de tweede seizoenshelft volledig aansluiten bij het eerste elftal, daar Slot met Lutsharel Geertruida en Bart Nieuwkoop slechts twee rechtsbacks in zijn selectie heeft.

Feyenoord nam de Amsterdamse Read afgelopen zomer transfervrij over van FC Volendam, waar hij zijn debuut in het eerste elftal al had gemaakt. De vleugelverdediger deed in het vorige Eredivisie-seizoen vijf minuten mee toen de Palingboeren in eigen huis afrekenden met Fortuna Sittard.

Minteh afwezig
Naast Kraaijeveld en Read zal een viertal aan tieners sowieso afreizen naar Marbella voor het trainingskamp. Mikki van Sas (19), Gijvai Zechiël (19), Antoni Milambo (18) en Leo Sauer (18) maken vast deel uit van de selectie van Feyenoord. Newcastle United-huurling Yankuba Minteh zal niet van de partij zijn in Spanje. De Gambiaan gaat zich met zijn geboorteland opmaken voor de Afrika Cup.

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
0
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
5
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
42
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
7
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
62
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties