Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord niet de markt op: 'Hij is nog steeds de beste optie'

Laatste update:

Feyenoord lijkt het in ieder geval tot aan het einde van het seizoen te gaan doen met Colin Kazim-Richards, die wordt gehuurd van Bursaspor. "De directie en de scouting waren het er in de zomer unaniem over eens dat hij op dat moment de beste optie was en dat is hij nu nog steeds", zei Gudde zondag. "Ik denk niet dat er tijdens het overleg in de winterstop een betere kandidaat uit zal komen."

Er was sprake van dat de 'Vrienden van Feyenoord' geld vrij zouden maken voor de komst van een goalgetter. Namen als Bas Dost (VfL Wolfsburg), Michiel Kramer (ADO Den Haag) en Andrej Kramaric (Rijeka) passeerden de revue. Gudde benadrukte echter dat dergelijke geruchten niet serieus moeten worden genomen.

Ben jij het met Eric Gudde eens?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties