Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord nog puntloos in 2016 ondanks wereldgoal

Laatste update:

De veelbesproken Michiel Kramer kreeg al na vijf minuten de kans om van zich af te bijten. Een goede voorzet van Dirk Kuyt belandde op het hoofd van de spits, maar Erwin Mulder redde knap. Een nog grotere kopkans was er voor Jan-Arie van der Heijden, alleen kopte de verdediger hoog over. De grootste mogelijkheid was er echter voor sc Heerenveen, toen Henk Veerman de bal met het hoofd neerlegde voor Thorsby. Het adequate optreden van Kenneth Vermeer voorkwam dat de inzet van de middenvelder tegen de touwen vloog. Uit de hoekschop die volgde kopte Kenny Otigba mis.

Buiten die grote mogelijkheid domineerde de thuisploeg. Karim El Ahmadi was met een schot met de buitenkant van zijn voet dicht bij de 0-1 na een slippertje van Joost van Aken. Even later was Mulder goed op zijn post, toen Kramer een goed indraaiende vrije trap van Marko Vejinovic verlengde met het hoofd. De aanvaller moest kort daarna het veld verlaten voor Anass Achahbar wegens een enkelblessure. De nieuwe spits zag niet veel later zijn collega aan de overzijde toeslaan. Sam Larsson stuurde Veerman diep en die rondde met een fraai wippertje af.

Een minuut na rust had Heerenveen gelijk de score kunnen verdubbelen. Vermeer redde maar half op een listig schot van Joey van den Berg, waarna Thorsby voor een leeg goal de bal tegen de lat mikte. Feyenoord kwam slecht de kleedkamer uit en net toen het zich wat op leek te richten via een gekraakt schot van Achahbar, kregen de Friezen een nieuwe kans. Wederom legde Veerman de bal goed neer voor Thorsby, maar ditmaal schoot de Noor naast. Feyenoord kreeg het lastiger en lastiger met Heerenveen en ontsnapte dankzij Miquel Nelom aan een grotere achterstand, dankzij een formidabele tackle op Luciano Slagveer. Even later redde Vermeer weer goed op een schot van ditmaal Caner Cavlan.

Doordat Heerenveen verzuimde de knock-out toe te dienen, kreeg Feyenoord de kans terug te komen. Achahbar zorgde met een geweldige omhaal op aangeven van Kuyt voor de gelijkmaker. Zijn inzet van de rand van het strafschopgebied ging via de onderkant van de lat het doel in. Toch bleven de bezoekers dreigen. Cavlan lukte het zelfs om Vermeer te passeren, maar Van der Heijden voorkwam met een ingreep erger. Toch viel de haast onvermijdelijke 1-2. De bal kwam uit de kluts terecht bij Van den Berg, die met een schuiver de touwen vond. Feyenoord moest weer jagen en vond via een gedurfde vrije trap van Tonny Vilhena nog de lat. Verder waren de beste kansen nog voor Heerenveen. Eerst werd Mitchell te Vrede nog gelanceerd door een Feyenoorder, maar stuitte hij op Vermeer en bij de hoekschop daarop trof zijn inzet een in de doelmond liggende ploegmaat. In de slotseconden had Achahbar de nog een kans om de stand gelijk te trekken, maar Mulder lag goed in de weg.

-
Eindigt Feyenoord in de top vier?

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
25
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties