Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord ondanks comeback onderuit in Zwolle

Laatste update:

PEC Zwolle schoot uit de startblokken en leek al binnen vijf minuten een voorschot te nemen op een overwinning. Een eigen doelpunt van Pellè na een hoekschop van Youness Mokhtar, na nog geen minuut spelen, betekende de gewenste opening voor de thuisploeg. De ontzetting bij Ronald Koeman langs de lijn was groot: het was alweer de zeventiende tegengoal van Feyenoord uit een standaardsituatie. Vijf minuten later maakte Darryl Lachman de superstart van de thuisploeg compleet. Na een weergaloze pass van Arno Slot bleef de verdediger koel en gaf hij Erwin Mulder het nakijken. Nooit eerder kwam Feyenoord zo snel op een 2-0 achterstand.

Aanvankelijk wisten de bezoekers uit Rotterdam ook niet hoe daarmee om te gaan. Wesley Verhoek kreeg wel een uitstekende kans op de aansluitingstreffer, maar maalde voor een bijna leeg doel volledig naast de bal. Vervolgens stand Pellè op: met een lekkere omhaal schoot de Italiaanse topscorer van Feyenoord de 1-2 binnen, om nog geen twee minuten later de stand weer in balans te brengen. Met een kopbal in de verre hoek, en dus zijn tweede van de middag, maakte hij zijn eigen doelpunt uit de beginfase meer dan goed. Qua doelpunten was het daarmee gedaan in de bijzonder vermakelijke eerste helft.

Qua amusementswaarde boette de wedstrijd na de pauze weinig in. Het publiek werd wederom vermaakt door twee ploegen die beide het vizier naar voren gericht hadden. Dat leverde Feyenoord even na de hervatting bijna snel de 2-3 op, maar Tonny Vilhena sprong veel te laconiek om met de hem door Lex Immers geboden kans. Aan de overzijde toonde Avdic zich even later wederom dreigend, maar Mulder voorkwam met een katachtige reflex dat de Zweedse spits Zwolle's derde van de middag kon maken.

Nadat Pellè geheel vrijstaand had nagelaten om zijn hattrick compleet te maken, schoot Avdic zijn ploeg alsnog naar een nieuwe voorsprong. Waar Koeman bij de 1-0 al stond te tieren, moet de coach van Feyenoord dit keer helemaal door het lint zijn gegaan. Wederom gaf zijn defensie niet thuis na een hoekschop: de geheel vrijstaande Avdic kon eenvoudig binnen tikken. Feyenoord kreeg nadien nog wel goede kansen op een gelijkmaker, maar Bruno Martins Indi (schot net naast), Pellè (kopbal gepakt door Diederik Boer) en Lex Immers (knappe redding Boer) kregen de bal niet meer in het net.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties