Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord onder druk gezet: 'Die ongerustheid bij de fans snap ik best'

Laatste update:

Feyenoord speelt verder nog lastige uitwedstrijden tegen FC Groningen en PEC Zwolle en kan zich dan ook zeker nog niet rijk rekenen. "Die ongerustheid bij de fans snap ik best", zegt Karim El Ahmadi in het Algemeen Dagblad. "Als je zo zwak speelt als tegen Go Ahead Eagles, krijg je het tegen elke club in de Eredivisie lastig, dat is duidelijk." Feyenoord verloor met 0-1 van Go Ahead.

El Ahmadi wil bewijzen dat dit slechts een incident was: "We moeten het gewoon afmaken de komende weken", benadrukt de middenvelder. "We zijn Feyenoord en wij moeten een voorsprong van vier punten gewoon vasthouden. Tegen FC Groningen moeten we antwoorden met een resultaat. En daarna kunnen we het in de Kuip tegen Vitesse afmaken."

-
Denk je dat Feyenoord als derde zal gaan eindigen?

Meer nieuws

VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
25
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
18
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
23
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
53

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties