Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord ontsnapt in slotfase en bereikt kwartfinales

Laatste update:

De eerste minuten in De Kuip stonden in het teken van aftasten: de bal ging in een traag tempo rond en het wachten was op de eerste kansen. Het duel brak daarna enigszins los. Gyrano Kerk speelde de bal te ver voor zich uit, waardoor Kenneth Vermeer kon ingrijpen, terwijl een van richting veranderde vrije trap van Robin van Persie op de lat eindigde. David Jensen hield FC Utrecht op de been door een vrije trap van Sam Larsson over de lat te tikken en na de daaropvolgende corner een kopbal van de Zweed onschadelijk te maken.

Meer: Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie | Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen

Larsson had na 27 minuten spelen een belangrijk aandeel in de openingstreffer. Na een voorzet van de aanvaller kopte Vilhena op doel: Jensen had weliswaar een goede reflex in huis, maar de rebound was een prooi voor de middenvelder. FC Utrecht probeerde in het restant van het eerste bedrijf tevergeefs de achterstand weg te poetsen, terwijl Feyenoord via met name Van Persie uitzicht had op een tweede doelpunt.

Feyenoord was ook in de beginfase van de tweede helft de betere ploeg en de kansen stapelden zich dan ook op. Vilhena schoot hoog over, Van Persie schoof de bal in kansrijke positie na een heerlijke aanval voorlangs en Luis Sinisterra, die in de rust de plaats van Steven Berghuis had ingenomen, mikte op aangeven van Jens Toornstra op de paal. De rebound was vervolgens niet besteed aan Van Persie.

De stormloop van Feyenoord ging vervolgens liggen, maar FC Utrecht kwam niet verder dan wat speldenprikjes via Jean-Christophe Bahebeck. Advocaat bracht twintig minuten voor tijd Nick Venema binnen de lijnen, ten koste van Urby Emanuelson. Ook de makkelijk scorende aanvaller kon de eliminatie van de Domstedelingen echter niet voorkomen. In de slotfase wachtte hij te lang en werd de bal uiteindelijk weggewerkt, terwijl een kopbal van Timo Letschert uit een corner ternauwernood van de doellijn werd gehaald.

-
Denk jij dat Feyenoord de KNVB Beker gaat winnen?

Meer nieuws

Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
78
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
0
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
1
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties